Monday, August 8, 2011

Happy Birthday to ME

Assalamualaikum..

lame jugak rasenye x mnulis kat sini..masuk harini dah 8 ramadhan kita lalui..masih x terlambat lagi aku nk ucapkan Salam ramadhan kat sume..smoga ramadhan tahun ni lebih baik dari ramadhan lepas2 dan berharap akan berjumpa dgn ramadhan pada tahun akan datang..

tajuk post utk kali ni x bape sswai sngt sbb birthday aku esok 9/8..tp x pe la..aku nk jadikan ni sebagai post aku ..smalam reult tahun dua dah keluar..result aku agak mengejutkan jugak..macam kene hempap kepale dgn batu besar pon ada jugak..x segan la aku nk kongsi result aku kat sini..mungkin usha aku memang macam tuh ataupn sbb aku ade sleck kat mne2.. aku lepas due daripada 5 subject.. histology ngn psychology je lepas..lain sume dhoif..

aku sandarkan keputusan aku tuh sbgai hadiah ulang tahun aku pada tahun ini.
YA Allah besar sungguh hadiahMU utk hari lahirku pada tahun ni...trima kasih krana bg aku kesempatan utk menilai balik ape yg tlh aku buat sepanjang aku hidup aku..kalau lah aku dpt result bgs.maybe aku xkn rase mcm ni..walau pn sayu rase hati ni aku redha keputusan MU adalah yg terbaik..syukur kehadrat Ilahi sebab bagi jugak aku lepas due sbjek..Alhamdulillah

sbenarnya ada borang tazallum (recheck paper) tp aku x berharap pn ..aku juz try jek..kalau lepas mase tazallum tuh satu nikmat lagi bagi aku..kalau x lepas tuh mungkin subjek2 yg aku kne studi balik cam physio biochem ngn anat still xmau aku tnglkan dye nk srh aku studi betol2 sebab tahun 3 dah xde sume subjek tuh..nnti tahun 3 sume subjek baru..

next target utk durr thani..
18/8 phyisiology
23/8 biochemistry
6/9 anatomy

i'll try my best utk durr thani nih..
doakan aku taw readers..

6/9 tuh lepas raya...kemungkinan besar jugak tahun ni aku raye di perantauan jek..pasal raya tahun ni aku kne bincang ngn umi aku dlu..kalau x pon lepas biochem nnti aku terus balik ..tngk dlu la mcm mana..

lastly..thanx to Alya dayana and all my friends sbb bgi smangat kat aku..maybe tanpe korg aku cam terumbang ambing kot..thnx alot 4 da morale support.. aku akn cube sbaik mngkin utk durr thani nih..lepastuh kte same2 naek tahun 3 ...

wassalam..

-ubaidillah zulkefli-

3 comments:

InaSazlan said...

serupo nasih ambe thn lepas lah,pass histo n psycho jah.xpo ubai,masih ade masa,time dhur ari tu ambe lepas anat n biochem,phisio xlepas so kne repeat thn.jgn contohi ambe,dmo buleh!percaya pda diri,wt molek dhur kali ni.moga najah,jmpe d thn3 serumoo..

farhana said...

happy belated bfday cik ubai

ubaidillah zulkefli said...

ohoi..tq cik farhana