Wednesday, February 22, 2012

Khollos sudahhhh......

Assalamualaikum

hello bro-bro dan sis-sis sekalian.. Hari ini tamatlah midyear exam bagi mahasiswa/wi tahun 3 tanta university.. perasaan hepi berbaur hambar menyelubungi sanubari. Pharmacology diikuti parasitology seterusnya pathology dan last but not least microbiology sudah terjawab oleh kami. tapi tak semua orang ambik semua paper tersebut.. itu adalah stratergy masing-masing..
macam aku jugak..walaupun boleh dikatakan semua subjek tuh aku studi masa cuti hari tuh..tapi aku ambil dua subjek sahaja..Pharmaco dan juga patho..sebab ape ? sebab tuh stratergy aku la..keh3..


hampir sebulan jugak tidak terupdate oleh ku akan blog ini..memohon kemaafan diri ku kepada readers yang tidak pernah jemu menjenguk ke blog yang tak seberapa macam blog ni..
okeh..kenapa ayat aku agak sekema moto bot pada hari ini..sekarang tepat jam 10.13 malam di bumi tanta dan aku belum tidak kurang lebih satu hari ..rase cam gila siket pon ada..sebab abes exam an nak enjoy punye pasal. nak tido tapi rase macam rugi pulak..membazir masa la katekan..haha..
p/s: okeh ini melampau sila abaikan ~~


dalam fatrah imtihan..semestinya sebagai umat islam dalam keadaan semacam itu..iman akan meningkat..doa bertambah-tambah..di lakukan juga solat hajat serta tahajjud..kerap membaca Quran..Alhamdulillah lahkan..tapi jangan lah dekat-dekat exam je buat macam tuh.. teruskan dan buat macam amalan harian.. :)
pesanan penaja ini aku tujukan kepada semua dan juga diri aku sendiri
membe aku ada up status kat FB..katanya nak rehat nanti kat akhirat lah broo!! (weyh..kalo ko bace neh ..jangan bangge pulak ..riak itu tidak baik OK)


cukup lah dulu setakat ini..kawan-kawan..tolong doakan result aku okeh..terimass...
esok aku pergi melancong..tapi dalam mesir jela..nnti aku up story..senanye banyak gle stori aku nak kongsi..TUNGGU YE

wassalam
-ubaidillah zulkefli-

5 comments:

ANISA said...

suka ayat "nak rehat nanti kat akhirat"

chaiyok2...

cimöt said...

ok2..story laa pasni..

farhana said...

Alhamdulillah..

zida said...

untungla cuti waaaaaaaaaaaaaaa T__T

ps. pas ni bleh la cite tips belajar subjek 3P1M tuu. haha

ubaidillah zulkefli said...

cuti bape dua hari jekpon..rabu ngn kamis :)

tips tuh xde la..tp mmg kne studi hahaha