Friday, January 27, 2012

Cuti2!

Assalamualaikum..

semalam bersamaan 26/1 selepas tamatnya kuiz pharmacology pada pukul 3 petang maka bermulalah cuti winter bagi pelajar-pelajar tanta university. duration selama 2 minggu.. indah bukan..haa silap di situ..selepas cuti ada exam yang besar menanti..mid year exam..wuuu...
tak boleh nak berjalan-jalan tour mesir sangat lah ...sikit-sikit tak pe..

ada jugak kawan - kawan aku pergi jalan.. aku malas lah sebab takde duit satu hal..pastuh pikir nak exam sambil jalan sangat tak best okeh!
untuk mengubat duka..aku google ajelah tempat2 yang kawan aku pergi tuh ... untuk berkongsi dengan readers sekalian :p

ni kat sharm el sheikh


deorg pegi gunung sinai jugak..huh..bnyk lagi la tempat2 bes...

p/s: gamba tuh x taw la betol cam gitu ke tak..nanti aku pegi aku letak gamba yang ori k!..huhu
insyaAllah la tahun depan aku tour

wassalam
-ubaidillah zulkefli-

7 comments:

Miss Nadya said...

SubhanAllah canti sgt..:)

p/s :: thanks awk..:)

Mrs Lya said...

selamat menempuh minggu exam. Semoga mendapat kejayaan cemerlang.

Saya dah berpindah ke blog baru. Jemput datang dan folo :)

www.mrslya.com

Maii said...

bunyi sedih je dia. hehe. good luck eh ;DD

chemay said...

tak apa.
nanti lepas exam pergi lah jalan2.
:)

btw all the best untuk your midsem.
:)

syabab said...

patutlah xde update entri upenyer nk exam...gud luck yer...tetiba syabab windu kt bro....huhu

♕ Mr.IX ♂ said...

masa blaja la nak gi jejalan pun...nanti habis blaja takde masa dah....enjoy!

syabab said...

btw syabab nye blog tukar url aww... ni url baru...
http://lelakiyangmasihbelajar.blogspot.com/