Thursday, January 12, 2012

borak-borak tuh salah ke?

Assalamualaikum...

lame dah rase x update nih..huh2...
ade story nak kongsi sket... tadi mase kat kelas, lecturer lambat masuk.. masa tunggu lecturer tuh, aku dengan membe-membe lelaki borak..kecoh jugak la (biase la kalau dah borak tuh mana cover2) ..then tiba-tiba aku dengan budak kelas aku (pompuan la tapi) borak jugak..kuat jugak deorg borak.. deorg borak pasal pelajaran..errkkk aku terkesima sekejap.. then aku noticed..borak tanpe hala tuju itu adalah buang masa! tp kteorg budak-budak lelaki borak tuh bukan borak kosong lah..kteorg borak pasal event akan datang..dekat tanta nnti ade event.. it sounds like interesting jugak dye pnye perjalanan program..

ni la program yang bakal berlangsung..nanti aku up story pasal ni..


okeh berbalik kepada borak... aku kagum gila pasal orang yang borak pasal pelajaran tadi.. baru lah ada suasana students life di situ.. so..borak tuh boleh..tapi borak something yang membina .. yess..tuh yang kita perlu buat..
pesanan ini adalah untuk diri sendiri dan jugak sahabat-sahabat sekalian..

adakah borak anda membina???

wassalam..
-ubaidillah zulkefli-

12 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

jarang update tp rajin komen ok la tu....

Yang Benar Penaip Keyboard,
(☞゚ヮ゚)☞ ♛ Mr.Ix ♂ ☜(゚ヮ゚☜)

ubaidillah zulkefli said...

aduss...nk update jugak tp bnyk hal dunia yg perlu d setelkan =p

ayuyuuu said...

selalu borak perkara keduniaan. haha :D


yeahh, mostly kte borak perkara yng sia2.

aduhai.

cimöt said...

tak kisah laaa borak pasai apa pon..asalkan jgn mengumpat memfitnah org lain..tu yg tak eloknya..

p/s: topik lain plak..siyes boleh order jubah molek2 ngan mu? bile mu balik mesia?

ubaidillah zulkefli said...

ayu : perkara keduniaan yang x sia-sia oke je :)

cimot : boleh jek..tapi saiz dye besa la..kau kne oter balek..
pulang ke tanah air lmbat lagi..
raye pose insyaAllah..

aleen aiden said...

event ape ni,event ape nih?

najwa aminah abas said...

bukan taknak borak2 pasal pelajaran, tapi aku tengah cuti. takde kawan sekampus untuk diajak berborak.dan ya, event ape ni?

Miss Nadya said...

seronoknya tengok orang belajar jauh2 ni..suka baca entry kamu..semoga sihat di rantauan..AMin..:)

berbalik kepada berborak..nad berborak dengan blogger je banyak..kat tempat kerja jarang borak sebab smua buat kepala masing2..:)

p/s :: boleh je belanja..tunggu balik Malaysia dulu yer...:)

chemay said...

kagum dengan orang yang berbual pasal pelajaran bila orang sekeliling tengah sibuk bincang hal2 lagho.
:)

nuratieqah said...

tengs ubai..aku tahu ko ckp sal akuh!! ahaks! :p

aleen aiden said...

ehem2!

syabab said...

wahh ase lame lak xjejak sini..hehe... yup2 borak2 ilmiah ni best.. syabb enah bincng ngn mmber sal infectious diesease n immunology yg nmpk boring jd lebih interesting bila gune byk idea borak2 ni..hehe.. tp selalunya borak2 cmnie aktif bila nk exam..hohoho