Sunday, January 22, 2012

Bulan yang sangat penat ..

Assalamualaikum...

ohoi readers...
nampaknya belog ini sudah kurang pengunjungnya. di sini saya sebagai tuan punya blog ini ingin memohon berbanyak-banyak ampun daripada readers sekalian kerana terlalu lama meninggalkan dunia blog (ceh..poyo je lebeh..macam ramai sangat je nak bukak blog nih.. keh3)

terlalu banyak hal dunia yang aku perlu selesaikan sehingga tak sempat nak update apa-apa kat blog ni. cuti winter aku akan bermula pada minggu ni. start cuti winter maka count down untuk mid year exam pon bermula.. exam aku start 12/2 doakan aku yep !

sepanjang pemergian aku meninggalkan korang, banyak benda aku dah setelkan. nafsu untuk update blog memang membuak-buak tapi banyak aral yang melintang yang terpaksa aku tempuhi..kuiz-kuiz yang uni aku sediakan terpaksa aku renangi, liku-liku tanggungjawab yang diberikan sebagai ketua unit liputan aku redahi maka sampailah aku pada hari ini berdiri menongkah bumi kuatkan diri cekalkan peribadi untuk aku mencoretkan sedikit kata untuk readers kipas susah mati :P
oke dah ...cukup berdrama

post last aku hari tuh pasal borak dan disertakan dengan poster program yang big things come in small packages .. okeh aku nak cerita pasal program tuh ..
menarik, bes, hapening, awesome, sume lah..
program tersebut adalah karnival pelajar perubatan kat tanta dan di sertakan dengan menghargai jasa dua orang seniors tahun 6 yang bakal menamatkan pengajian sebagai medical students pada tahun ini..that means deorg dah jadi doctors..!!!! aku lagi 3 tahun..sob3..

karnival tersebut berlangsung seawal jam 8 pagi dan tamat pada pukul 5 petang waktu mesir.
macam-macam booth ada, daripada booth jualan sehingga lah booth ilmiah. mahasiswa/wi tahun 3 memilih tema science is fun dan gothic sebagai tema pakaian..yang besnya booth kteorg paling happening dan kteorg menang booth terbaek.. antara gambar-gambar yang aku rembat kat fB kawan aku :P

pandai-pandai carik la yang mana aku :P

roket pon ade beb!


rase nak letak gamba muke violent aku lagi..jangan marah ek :p

antara booth2 yang ada

siyesly sangat-sangat bes..tak tipu...huhuhu..
ok lah dulu buat setakat ini..
wassalam

-ubaidillah zulkefli-


12 comments:

ayuyuuu said...

tengok gmbr pun dah tahu, bes ke tak. wahhhh haha :D

lagi 3 tahun kan? gdluck!

farhana said...

gudgudluck for ur mid term exam.
wow dracula ke tu? haha

Miss Nadya said...

sgt best..:)

mana tuan blog ni yer??

tak perasan..boleh tak mcm tu??

syabab said...
This comment has been removed by the author.
syabab said...

2 org seniors?xramai ka studs malaysia yg wat medic kt sane?btw smart mekap uh...hohoho... btw teringin nk tau winter sane turun salji x?mmber syabb kt jordan kata ade...n ni involve jrusan perubatan budk2 malaysia je ka ato ade yg len??perrghh byk nye soalan sbg tebusan tuk xngendap kt blog ni...hoho...

ubaidillah zulkefli said...

ayu : insyaAllah lagi 3 tahunn..tq2

farhana : hoho..tq tuh..ni bkn drakula ..neh twilight xjdi..

nad : buleh jek pon..:P

bro syabab : first batch yang jpa hantar sume 3 org..yang lepas ke tahun 6, 2 je..sorg lagi dok tahun 5.. salji kat mesir certain tempat je turun..tp tuh pon kdg2 la..cam tahun ni sejok gle ..ade turun salji ..tp tmpat aku x de plk.haha
perubatan dak2 malaysia jek..tp kalo arab nk juin pon buleh..deorg xdtg plk..haha..
no hal la broo..

chemay said...

all the best for your exam.
moga Allah berikan ketenangan masa menjawap.
amin.
:)

♕ Mr.IX ♂ said...

gothic! pops....pops....lolli...lolli..! <<---quote cite anime ala gothic..

efa said...

waah2 bestnya good luck

ubaidillah zulkefli said...

chemay : amin..tq

Mr.ix : cte pe tuh??

efa : best gle kot :)

cimöt said...

wowwww gotik nye..btw, bear merah tu sgt gotik..keh keh keh

Dr. Atikah said...

wahh macam seronok je.. pernah sekali je jejak kaki ke tanta. :)