Monday, March 19, 2012

video released..

Assalamualaikum...

program sangatlah banyak dekat Tanta ..bulan ni jadual penuh...kuiz dengan presentation tak payah cakaplah ...macam semua subjek nak buat pulak kan.. serabut pon ada jugak.. tapi lepak lah ..baru la macam student life sket..takde lah asek nak duduk dengan buku je (walaupon x brape nak duduk sangat lah kan)..

okeh..berkenaan dengan tajuk post kali ini..haaa..ni video best sebab aku jd hero... nak tahu video ape??..kne tengok dulu lah kan..hehehe..chekidaud!




hehe..jika kamu tidak menyukainya mohon maaf..aku sebenarnye bidan terjun je..sepatotnya org laen yang jadi..banyak kekurangannya..

kenapa aku buat post pasal video ni??
ini adalah sebahagian kerja aku kat Tanta and saje nak post sebab lame tak hapdet belog ni.. :)

itu lah dulu dari aku..sekian..
wassalam..

-ubaidillah zulkefli-

9 comments:

Seri Ayu said...

kelakar.
ade bakat, reporter :)

ubaidillah zulkefli said...

taw pon..klakar an..hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

oh, jambu ~

dja_amiensukhri said...

wah.. doktor serba boleh..
jadi pemberita pun boleh.. ^_^

farhana said...

haha comel jer..tpi nk trgelak skit sbb ubai mcm sket gugup. overall ok!! good job

ubaidillah zulkefli said...

@asrul :LOL jambu la sngt..abes violent dah muke aku neh..

@dja :sume kne try la an..baru org campak mane2 idop jek..:)

@farhana :tgelak bnyk pn xpe..cam klakar jugak video ni ..hahaha...pdhl bos unit liputan..bos kne bace..pehal.. :P

Maii said...

ohsemmm. maii tenguk sampai habis tau hehe xD

Maii said...

ohsemmm. maii tenguk sampai habis tau hehe xD

ubaidillah zulkefli said...

siap ade efek lompat2 kot dlm video tuh..mane tak osemnye an,, hahaha