Sunday, May 20, 2012

How the times fly ~~

Assalamualaikum..

blog yg lama tidak di update ibarat zombie disiang hari..dehekk??ape kene mengena an... takpe lahh..bagi orang yang masih lagi sudi membaca blog ini aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kerana tergerak hati kamu-kamu untuk menjenguk ke sini.

kira-kira dua tiga purnama jugak aku tidak menjenguk blog sendiri..blog orang lain pon jarang-jarang jugak aku bukak... oleh kerana kekangan masa dan jugak terlampau banyak urusan dunia yang masih belum diselesaikan jadi aku mengambil keputusan untuk mentawaqqufkan sesi penulisan blog aku ini..

disini aku sediakan analogi masa yang aku guna sepanjang aku tidak menulis blog (bertepatan dengan tajok post aku kali ini)

*bola tampar wakil tanta di sukan perubatan di iskandariah ( kalah..tapi aku dapat spike team yg johan LULZ)


ahh..nmpk tak pero tuh hahahahaha
name sume torres..saka tuh la kot kalah ..haha

panas punye pasal an :P


*join bahas piala shikh ahmad badawi masa medicophilic month (boleh kate dapat johan..aku x maen mase final)nk bgi link video xbleh plak..dak2 neh belum lagi upload.

*exam mid term yang aku kira agak hancus jugak aku kerjakan (mohon maaf masa exam tak sempat nk snap gamba sebab cuak melampau hehehe)
*exam practical yang baru sahaja berlangsung dan dah tamat da pon..insyaAllah oke la kot..eh jap..lepas exam aku ada snap gamba untuk program skolah aku..SAMURA around the globe..
gamba aku bersama kawan aku dari sekolah sampai sekarang dok skali.. name dye tabon


*aku sebenarnye baru balek makan...kat kedai makan name stereo..bes gak r mkn situ ..td aku pgi dengan aca dengan hadi.. (aku taw korang msti tak kenal an )

aku tak ada instagram so aku upload gamba dekat blog..tak salah an :p

cukup lah..dah banyak sangat muke aku dalam post kali ni..balas dendam sebab lama tak post.. hehehe..
actually aku dalam fatrah imtihan lagi nih.. final exam written lagi dua minggu..doakan aku ngn sahabat2 aku dekat sini berjaya okeh..thnx guys..
jumpa lagi di lain post..
p/s: tajok tuh dapat ilham masa dengar lagu someone like you by adle..hehehe tak ada kene mengena antara yang hidup mahupun yang mati..hanye suka dengar sahaja..

wassalam
ubaidillah zulkefli

15 comments:

Anisa Anuar said...

xsalah pun...letak la...perasan gambar tu kat SAMURA around the globe...

ubaidillah zulkefli said...

sayang skolah punye pasal an..letak la sbijik gamba..xsusah pon an :)

cimöt said...

oooohhh..tu laaa kije ko ea...

ape nama makanan tu? mcm menarik je..

ubaidillah zulkefli said...

aku pon lupe dah name dye..keh3

Mr Iqbal Abdullah said...

instagram tu apa kebenda? aku ni agak kejakunan lak...

ubaidillah zulkefli said...

hahaha..aku ingt aku je outdated..mende alah tuh macam fb jugak buleh main komen2..tapi komen kat gamba jela..software utk iphone ngn android sahaja..nampak sangat deorg ni asobiah an :)

chemay said...

tak lama dah tu nak final.
all the best munekk!
:)

sis92 said...

selamat kembali berblog:)

farhana said...

haha comela tu gmbr dgn kain plikat

ubaidillah zulkefli said...

chemay : tuh la..studnye belom jugak abes2..

sis : tulis jarang2 je pon..time ade free tol2 baru tlis. smpat balas2 komen gitu jela

farhana : ahaha..x bwk topi hari tuh..panas dye leh tmbus scalp .. :)

♕ Mr.IX ♂ said...

sungguh selera tgk makanan tu

ubaidillah zulkefli said...

neh biase jek ..ade yg letop2..tuh lagi lah.pehh..

syabab said...

hanya mampu mengukir senyuman ;)~~
assalam, ape khabar? lame jugak syabab xberblog.. bittaufiq wannajah tuk final exam... (^_^)Y

❤~Emma Abduh~❤ said...

aktifnya ...klo sy malas sangat nak aktif... pa2pun makanan 2 nmpak sedap~..hihi

ubaidillah zulkefli said...

syabab...lame gle x jengok2 ke belog kamu!

emma kat mesir tak aktif hidup macam katak bwh tempurung..siyes bosan gile