Thursday, November 10, 2011

edisi raya d Malaysia~~

Assalamualaikum

tajuk entri da taw ape aku nk tlis an..raye taon neh sngt2 berbeza dng raye aidiladha pada taon2 lepas...raye tahun ni xde unte,khoruf ngn kambing..oke bpijak pd bumi yg nyata..aku d Malaysia..kalo kat Mesir ade la tuh sume..sayu jugak rase sbb x dpt beraye bsame ayahnda dan bonda tercinta..ketiadaan mereka cam xde raye jek .. tp oke la dpt jugak raye d tanahair stelah due tahun raye kat mesir..
xmo tlis pnjng2 nnti bosan plk nk bce.hehe
nah tngk la gamba neh..ni beberape gamba yg aku ase bes nk upload..hahaha













haa tuh jela gamba2 raye aku taon neh..bnyk gamba aku sndri sbb aku x pgg camera..wuu..bru la ade chan dpt gamba bnyk...credit to adek aku yg amek gmba..
lps neh no more gamba lawa2 sbb Nikon D7000 dtinglkn kat rumah sbb tuh camera adek aku tp cam aku pnye la kalo aku dok kat uma sbb dye x reti maen lngsung..haha
bye D7000
oke la ..tuh jela kot pepe hal nnti aku update lagi..
wassalam

-ubaidillah zulkefli-

6 comments:

ayuyuuu :) said...

ohh ingat kmera sndri.

haha tapi lawak muke2 anda semuaa..punye lebih actionnyaa. :)

nice.

ubaidillah zulkefli said...

dah uat cam camera sndri da pon..adek bknnye reti gne..haha
tuh jek sume gamba bess..laem hampe.. :)

aleen aiden said...

gambar ke2 tu,nampak sangat lakonan!Hi3 :P

ubaidillah zulkefli said...

ekspresi muke itu sngt penting :)

nadegata said...

No 2 win!haha!

♛ dja sukhri said...

waahh, cun gambar nombor2. macam nak sembelih lembu kat kaki je an. hahaha. :)