Wednesday, November 23, 2011

Keadaan Tanta masih terkawal

Assalamualaikumm...

skrg bnyk brite2 pasal mesir yg dlm keadaan tidak stabil..org mati hari2 ..tp tuh d dataran tahrir..aku xbleh nk gmbarkan kat sni sbb xtaw sejauh mana kesahihannye..tp yg boleh aku perkatakan dsini adalah kawasan dan tempat aku blaja d TANTA skrg masih lagi dlm keadaan terkawal..bukan xde rusuhan..ade jugak..tp xde la terok sngt pon..buat masa sekarang Alhamdulillah pelajar malaysia kat tanta ni boleh bergerak bebas lagi pada waktu siang..waktu malamnya pula dnasihatkan jika tiada perkara penting jagan keluar..sbb kat sini malam baru deorg beroprasi...

smalam aku ade bertanyakan sahabat d mansoura ..katenye dsane pon cam xde ape2 jugak..
so parents2 xperlu lah risau sngt keadaan kami2 dsini..di tempat2 lain masih belom sempat utk aku hubungi..antara sebab2 rakyat mesir mngadakan demo ni adalah kerana mahu rejim tentera turun daripda pucuk pimpinan mesir sebelom pilihan raya mereka..
just deorg jela yg buat demo..xkacau org lain pon..so keadaan kami berada dlm keadaan selamat dan sejahtera ..

sekian saja laporan buat waktu masa dan ketika ini..jika ada sebarang persoalan
bolehlah berhubung di talian
02-37610013 samb. 137
02-37610270 (direct)

wassalam
-ubaidillah zulkefli-

2 comments:

Raisya Raof said...

Take care of yourself there guys! Keep us updated here kalau ada apa-apa ok?

ubaidillah zulkefli said...

baekkkk!!!!!!!!!